Bekijk de foto's Bekijk de movies

 

 
     
Tijdens een erotica beurs deed Mrs Cher een sessie met KinkyModel. Het gehele podium is door beide gebruikt. Mrs Cher wist haar zwepen goed te gebruiken.


     


     
Kinky model had een bosje rozen meegenomen naar Meesteres Cher voor Valentijn. Hij kon echter nooit vermoeden wat Meesteres Cher daarmee van plan was.


     
Meester Brian heeft een verrassing voor Sonja in petto! Het is niet alleen maar straffen bij Meester Brian. Red Devil en Peter zijn aanwezig om Sonja eens goed te gebruiken.


     
Sonja maakt bij Studio Cher kennis met Meester Brian. Zij ervaart dat elke Meester andere regels en gebruiken heeft.


     
red devil vind Valentijn maar een ingewikkelde dag. Hij ondergaat een speciale behandeling door Mrs Cher samen met gast optreden van Mrs Narcis.


     
Tijdens een warme zomerdag gaat Mrs Cher met 2 slaven naar buiten. Beide hebben niets te vertellen, wat er die dag met hun gaat gebeuren. Het is een verrassing.


     
Nog een gast bezoek van Mrs Roxxy. Dit keer speelt ze een lekker spel met sander. Een flinke spanking is het gevolg. Mrs Roxxy kent geen genade.


     
Gast bezoek van Mrs Roxxy in de studio van Mrs Cher. Mrs Roxxy gaat een sessie aan met bertus. Een beer van een man. Ze krijgt hem wel klein.


     
Na de bondage sessie van toy, werd het nu de beurt voor heldin. Na een kleine bondage, ging Mrs Cher verder met de kut van heldin. Hier werden beide zo geil van, dat heldin spuitend klaar kwam.


Pagina: |1|2|3|